Help mee en doneer!

Maak vandaag nog het verschil voor de kinderen van Anbu Illam! Uw gift is altijd welkom en komt volledig ten goede aan het opvangproject voor de zwerfkinderen van Anbu Illam.

Als donateur ontvangt u onze (digitale) nieuwsbrief die enkele keren per jaar zal verschijnen. Daarin houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen op Anbu Illam, de nieuwe geplande acties en ervaringsverhalen.

Open hier het machtigingsformulier. U kunt deze invullen en opsturen naar het adres dat onderaan het formulier staat vermeld.

Steun een zwerfkind

Anbu Illam Nederland kan haar doelstelling om de zwerfkinderen van Chennai te helpen alleen realiseren dankzij de steun van donateurs die ons werk een warm hart toedragen. Op dit moment helpen we rond de 200 kinderen dankzij de donaties van velen.

Als donateur van Anbu Illam kunt u er voor kiezen een kind structureel te steunen. Voor maar liefst 9.50 per maand kan een kind drie gezonde maaltijden per dag eten!

Steun een lopend project

Naast structurele steun voor de kinderen kunt u er ook voor kiezen om uw bijdrage naar een van de lopende projecten te laten gaan. Via deze website en de nieuwsbrief zullen wij u op de hoogte houden van de projecten die lopen zijn of gepland staan. Als donateur van een lopend project kunt u zelf de concrete eindbestemming van uw donatie bepalen. Voorbeelden van actuele lopende projecten zijn:

Vanwege onze persoonlijke en kleinschalige aanpak maken wij als organisatie nagenoeg geen kosten. Daardoor kan Anbu Illam garanderen dat uw gift geheel ten goede komt aan het lopende project.

Hiervoor kunt u gebruik maken van de machtigingskaart. Geef hierop aan voor welk lopend project uw geld bestemd is. Kijk hier voor een overzicht van de projecten die op dit moment om uw steun vragen. Neem voor meer informatie hierover