Nieuws

31 augustus 2008

Benefietdag Lotte en Yara groot succes!

Lotte en Yara

Een paar dagen voor hun vertrek naar Anbu Illam, hadden Lotte van der Zwet en Yara Schakenbos een benefietdag georganiseerd voor de kinderen van het project. Deze dag was tegelijkertijd hun afscheidsfeest voor vrienden en familie. In een erg zonnig Oud-Ade werd het niet alleen een erg gezellige dag, maar ook het benefiet was een groot succes. Met onder andere een rommelmarkt, een veiling en een hoop steun van de plaatselijke bedrijfjes en particulieren haalden Yara en Lotte meer dan 5000 euro op voor Anbu Illam, een bedrag waar ze trots op mogen zijn!

Vanaf september zullen Yara en Lotte voor 5 maanden op Anbu Illam leven en werken. Hun belevenissen zijn te volgen via http://dewonderlijkewereldvanindia.blogspot.com.

3 februari 2008

Bouwbedrijf Kuipers overhandigt opbrengst openingsactie aan Anbu Illam

De actie die het Bornse bouwbedrijf Kuipers bij de opening van haar nieuwe bedrijfslocatie heeft gehouden, heeft uiteindelijk een bedrag opgeleverd dat ieders verwachting oversteeg. Met het geld dat zij hebben opgehaald kan op Anbu Illam in Chennai niet alleen een waterzuiveringsinstallatie worden ge´nstalleerd, maar wordt ook het meisjeshuis uitgebreid met een verdieping, zodat meer meisjes in nood kunnen worden opgevangen. Vrijdag 28 december 2007 was de feestelijke overhandiging van de 'cheque' aan het bestuur van onze stichting. Voor meer informatie over deze actie, klik hier.